Öğrenci Meclisi

MEB Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi çerçevesinde okullarda; Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi; öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda okulumuzda her sınıftan öğrenci temsilcisi seçilerek okul öğrenci meclisi oluşturulmuştur. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı için Öğrenci Meclisi çalışmalarına başlamıştır.

Tüm öğrencilerimizin katılımıyla yapılan Başkanlık Seçimi sonucunda okul mecllis başkanı 11/E sınıfından Tolga KESKİN, yardımcısı ise 11/C sınıfından Bilge UZUN seçilmiştir.

SINIF TEMSİLCİLERİMİZ

9/A